Life coaching Budapesten és online

Személyes fejlődés egy örömteli
és kiegyensúlyozott életért

 

“Nem tudod megváltoztatni, ami történt, nem tudod megváltoztatni azt, amit tettél, vagy amit veled tettek.
De eldöntheted, hogyan élsz most.

 

Edit Eva Eger

Mit ígérhetek neked?

1. Biztonságos környezetet teremtek a számodra

Célom, hogy valódi bizalmi, érzelmi kapcsolatot alakítsak ki veled, miközben egyenrangú partnerként dolgozunk.

Igyekszem megérteni és átérezni érzéseidet, gondolataidat, problémáidat. Aktívan figyelek rád, érzelmi állapotodra, tapasztalataidra. Empátiás reflexióval, de őszintén reagálok a hallottakra.

Így segítem, hogy jobban megértsd önmagad, ráláss magadra, de közben érezd a támogatást, elfogadást. Biztonságos teret adok ahhoz, hogy önmagad lehess és rátalálj a számodra megfelelő egyéni utadra.

2. Támogatást

Nem látlak el kéretlen tanácsokkal, viszont mindig melletted leszek. Kísérlek az utadon. Kérdésekkel segítek feltárni az erőforrássaidat, erősségeidet, lehetőségeidet.

3. Őszinte visszajelzést adok neked

Tükröt tartok neked, érzéseimet, gondolataimat megosztom veled arról, amit mondasz, ahogy viselkedsz, ahogy az érzelmeidet kezeled. Mindezt csakis úgy teszem, hogy az az épülésedet szolgálja, közöttünk bántó kritikának nincs helye.

Őszinte visszajelzéseimmel lehetővé válik számodra, hogy más nézőpontokból is lásd magad és ezáltal fejleszd önismeretedet.

4. Kliens központú, egyenlő kapcsolatot

Többet szeretnél tudni rólam?

Problémádtól és igényeidtől függően 3 lehetőség áll rendelkezésedre

További információért kattints a képre: 

Egyéni life coaching

E-mailes mentálhigiénés tanácsadás

Veszteségfeldolgozás

Egyéni Life Coaching

Ezt válaszd, ha..

  • Gyors megoldást szeretnél
  • Életvezetési problémákban, élethelyzeti elakadásokban szeretnéd segítségemet kérni (munkahelyi problémák, párkapcsolati nehézségek, anyaság, szülőség, változás, gyerekek kirepülése-elszakadás, nyugdíjazás…stb.)
  • Nehéz döntés előtt állsz és jól jönne más nézőpontból is rálátni
  • Szeretnél valamin változtatni, szeretnél fejlődni

Találkozzunk Budapesten személyesen vagy online!

E-mailes mentálhigiénés tanácsadás

Tudományos kísérletek bizonyítják, hogy lelkünk gyógyulása a gondolataink, érzéseink szavakba öntésével történik. A szavak segítenek az események újragondolásában. A gyógyulás szempontjából tehát a nyelv, a gondolatok szavakba öntése a fontos és ugyanolyan értékkel bírhat, hogy ezeket a szavakat kimondjuk avagy leírjuk. (Pennebaker & Evans, Gyógyító Írás, 2018) Az e-mail alapú levelező folyamat tehát ugyanolyan hatékony lehet, mint egy személyes segítő folyamat.

Bővebben

 … amikor gátoljuk, hogy lelki fájdalmaink, titkos gondolataink a felszínre törjenek akkor pl. elkezd izzadni kezünk, lábunk, gyorsabban ver a szívünk. Ez a felfedezés képezte a hazugságvizsgáló alapját is. Ha hosszabb távon így viselkedünk, akkor ez a gátlás még a gondolkodási képességünket is befolyásolja és nem kívánt gondolatok is megjelennek a fejünkben. Mindennek hatásaként rosszul alhatunk, álmatlanság gyötörhet, és szorongás, depresszió alakulhat ki. A szervezetünk a tartósan fennálló biológiai stressz alatt egy idő után kimerül, ami betegségekhez vezethet.

Amikor valaki feltárja és elengedi a felzaklató élményét, akkor csökken a vérnyomása és a pulzusszáma. EEG készülékkel még azt is kimutatták, hogy összehangolódnak a bal és jobb agyfélteke hullámai, ezáltal az agy gondolkodási képessége is nő. A beszéd és a nyelv vezérlése a bal féltekében míg a negatív érzelmeket vezérlő területek a jobb agyféltekében vannak. A személynek úgynevezett katarzis élményben van része. Azaz a legmélyebb gondolataink és érzéseink feltárása az első lépés a testi és lelki gyógyulás útján!

Ezt válaszd, ha…

  • akkor szeretnél reagálni amikor éppen neked jó
  • valamiért nem szeretnél szemtől szemben beszélgetni velem, nem szeretnéd az arcod adni a konzultációkhoz
  • jobban szereted alaposan átgondolni a válaszaidat vagy szeretnél időt a reakcióidra
  • jobban ki tudod fejezni magad írásban

Leveledre 24-72 órán belül válaszolok, míg neked nincs kötelezettséged velem  szemben, akkor válaszolsz amikor szükségét érzed.

Hogyan működik?

Küldj nekem egy e-mailt és én maximum 48 órán belül visszaküldöm a válaszlevelemet. Megírom, hogyan tudnék segíteni neked és előreláthatóan mennyi levélváltást javasolok.
Ebben a folyamatban te irányítasz, én csak kísérlek és segítek megtalálni a személyre szabott megoldását a problémádnak.

Jelentkezés mentálhigiénés tanácsadásra - email küldéssel

Adatvédelmi hozzájárulás:

9 + 12 =

A fájdalom elkerülhetetlen,
a szenvedés választható!


Buddhista közmondás

Veszteség – gyászfeldolgozás

Egyénileg és csoportosan

Mivel most a soraimat olvasod nagy a valószínűsége, hogy össze van törve a szíved.

Elvesztettél valamit és veszteségérzésed van. Fájdalommal és gyásszal tölt el ez az állapot, ami rányomja a bélyegét a mindennapjaidra.

A veszteség és a gyász érzése nemcsak egy szeretett személyhez kötődhet, hanem bármihez, ami érzelmileg sokat jelentett számodra.

Bővebben...

Lehetséges, hogy meghalt egy számodra fontos szeretett személy vagy véget ért egy barátság. Nemcsak egy személy elvesztése miatt érezhetsz gyászt. Veszteségként éled meg, ha elveszíted a szeretett munkahelyed vagy az imádott kisállatod, gyászolhatod a régi életedet egy válás után, gyermekeid kirepülését vagy egy megvalósulatlan álmodat is. Bármi lehet az oka a több mint 40 féle veszteségből, ami egy embert élete során érhet.

Függetlenül attól, hogy mi törte össze a szívedet, érzed, hogy valahogy nem vagy jól. Nem fogom mondani, hogy tudom mit érzel, mert ez nem igaz. Csakis egyedül te tudhatod! Hiába a baráti jótanácsok, az idő múlása mégsem gyógyul a lelked, mert az idő önmagában nem segít.

Bővebben...

A veszteség átélését követően ez a lelki folyamat mindenkiben elindul, ugyanakkor nagyon keveset tudunk róla, hogy milyen érzelmi reakciókra számítsunk a veszteség feldolgozása során. A néha ijesztő, a hullámvasút hegyvölgyeihez hasonlóan váltakozó érzelmi állapotok, az alvászavarok, az idővel nem javuló fájdalom elbizonytalanít bennünket, amely érzelmi izolációhoz, a jövőtől való félelemhez, végül számos fizikai és pszichés betegséghez vezethet. A feldolgozatlan veszteségélmény, az őszintén végig nem élt és ki nem adott gyász belső feszültsége az élő kapcsolatokat is rombolja, és generációkon átörökíthető.

A Gyászfeldolgozás Módszer® egy, az Egyesült Államokban kidolgozott cselekvésprogram, amely John W. Jamesnek és Russell Friedmannak köszönhető. Az általuk leírt és megtanított módszerrel a veszteségek hatékony érzelmi feldolgozása történhet meg, ahogy ezt többszázezer veszteséget átélt személy saját élménye bizonyította az elmúlt 30 év során. A módszer az amerikai szerzőpáros által leírt, Magyarországon Gyógyulás a gyászból címmel magyar nyelven is megjelent kézikönyvben is elolvasható, azonban annak elsajátítása és alkalmazása képzett Specialisták vezetésével, biztonságos és diszkrét környezetben történik.

Szeretnéd te is elsajátítani a módszert?

Igen, jelentkezem a tanfolyamra!

Szeretnél már végre túljutni a veszteségeden és ismét önfeledt, teljes, örömteli életet élni? 

A Gyászfeldolgozás Módszer® célja, hogy segítsen a jelentős érzelmi veszteségeid okozta fájdalom, elszigeteltség és a magány feloldásában. A Magyarországon Gyógyulás a gyászból címmel magyar nyelven is megjelent kézikönyv programján végighaladva a Módszer Specialistájaként segítelek, hogy beazonosítsd feldolgozatlan veszteségeidet és a program feladatainak elvégzésével megismerd a feldolgozás élményét és egy élethosszig tartó eszközt kapj a kezedbe. 

Bővebben

Ez nemcsak egy egyszeri veszteségfeldolgozásról szól! 

Ha megtanulod a módszert és rendszeresen alkalmazod akkor életformád részévé válik. Képes leszel érzelmi állapotodra hatni és folyamatosan képessé válsz a veszteségeid feldolgozására. 

Az önsegítő cselekvésprogram pozitív és negatív érzelmeid feltárása és kimondása útján visz a megbocsátás, elengedés, veszteségfeldolgozás felé. A feldolgozott gyász lehetővé teszi, hogy az elvesztett kapcsolatra és a szép emlékekre lelkiismeretfurdalás, bűntudat vagy fájdalom nélkül gondoljunk, és a múlton való folyamatos gondolkodás és a jövőtől való félelem helyett megéljünk a jelenben lévő életünket és élő kapcsolatainkat. A veszteségfeldolgozás alkalmazható jelenlegi élő kapcsolataink által okozott fájdalom vagy konfliktus enyhítésére is. Ha szeretnéd, hogy  Gyászfeldolgozó Módszer® Specialistaként kísérjelek a módszer elsajátításában és veszteséged feldolgozásában akkor jelentkezz itt!

Egyéni program

7 alkalmas folyamat

Heti 1x találkozunk.
Gyorsított támogató folyamat esetén max. 2x

Az ülések max. 1 óra időtartamúak.

A tanfolyam ára: 99.000,-Ft
(2 részletben fizethető)

Támogató csoportos program

8 alkalmas folyamat

Minden héten 1x találkozunk. (8 hét) 

Az ülések 1-2 óra időtartamúak.

A csoport létszám: 5-12 fő 

A tanfolyam ára: 68.000,-Ft
(2 részletben fizethető)

Részvételi feltételek:

Jelentkezés után díjmentes online konzultáción veszel részt, ahol felteheted kérdéseidet. (20 perc)

Csak akkor gyere, ha

  • hajlandó vagy dolgozni magaddal és otthon is rá tudsz szánni hetente 1-1,5 órát a feladatok elvégzésére és a könyv elolvasására.
  • ha teljes titoktartással, őszinteséggel és ítélkezésmentesen tudsz résztvenni a programban

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉS FELTÉTELEK a Gyászfeldolgozás Módszer® Program szolgáltatásáról szóló megállapodásokhoz ITT elérhető.

Jelentkezés

életvezetési tanácsadásra

Tedd meg az első lépést fejlődésed felé. Vedd fel velem a kapcsolatot telefonon, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot. Írd meg miben van szükséged támogatásra, min tudnánk együtt dolgozni, hogy közelebb kerülj céljaidhoz. A megkeresésedre hétköznap 48 órán belül válaszolok. 
A szolgáltatás Egészségpénztár terhére is igénybe vehető!

 

Időpont-egyeztetés. Válaszd ki a számodra alkalmas hétköznapokat:

Időpont-egyeztetés. Válaszd ki a számodra alkalmas napszakokat:

Adatvédelmi hozzájárulás:

3 + 3 =

Facebook