Ismerj meg!

Bármi is legyen most a Te életedben, amiben segíteni tudlak, ígérem, hogy empatikusan melletted leszek és tapasztalataimat, képzettségemet a szolgálatodba állítva támogatlak abban, hogy megtaláld a saját utad és megoldásod! 

Erzsébet vagyok, business és life coach, online mentálhigiénés tanácsadó.

Vidéki kisvárosból származom. Büszke vagyok arra, hogy első generációs diplomásként sikerült megvalósítanom önmagam. Közgazdászként szép nagyvállalati karriert jártam be. Imádtam a munkámat és sikeresen haladtam előre a ranglétrán. Vezetői, stratégiai, szervezeti tapasztalataimat és marketing, sales ismereteimet multinacionális gyógyszeripari vállalatoknál szereztem. Termékmenedzseri munkámat is ugyanúgy élveztem, mint amikor felsővezetőként sikerült a régi portfoliót átalakítanom és ennek segítségével piacvezetőként a piac növekedési ütemét messze felülmúlnom a csapatommal. Olyan piacvezető brandek bevezetése fűződik a nevemhez, mint a Normaflore vagy az Algoflex. Nem volt könnyű összeegyeztetnem a multivilágot a családi szerepeimmel. 

2008-ban úgy döntöttem, hogy a családomra, gyermekemre helyezem a fókuszt. Nagy álmom vált valóra azzal, hogy elvégezhettem a Szupervizor Alapítvány 3-3 szemeszteres szupervízió alapú coaching és life coaching képzését és megalapítottam saját vállalkozásomat. Mindez rugalmas munkavégzést biztosított számomra. Üzleti, vezetői tapasztalataimat a coaching segítségével más vezetők segítésében kezdtem el hasznosítani. Vezetőfejlesztéssel, üzleti tanácsadással, akkreditált képzésekkel kezdtem el foglalkozni. 

Elvégeztem a Károli Egyetem online mentálhigiénés tanácsadó képzését, valamint az amerikai Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista képzését is, ami tudást adott ahhoz, hogy élethelyzeti elakadások, nehéz döntések vagy veszteségfeldolgozások terén is kompetensen tudjalak támogatni.

Több nehéz periódust is átéltem, ami erőt próbáló volt ugyan, de megerősített és új tapasztalatokhoz segített. Tudom milyen a talajvesztettség érzése vagy, hogy mit jelent olyan döntéseket meghozni, melyek az egész életünket befolyásolják. Átéltem, hogy milyen nehéz megtartani a munka-magánélet egyensúlyát, megvalósítani önmagam és közben másokért is tenni. Nekem sikerült és hiszek benne, hogy neked is minden sikerül, ha valóban úgy akarod!

Ha kész vagy a változásra, önmagad fejlesztésére akkor szeretettel várlak!

. 

 

Hozzuk ki a legtöbbet az életedből!

Válaszd ki, melyik területen lehetek a segítségedre:

E-mailes mentálhigiénés tanácsadás

Egyéni life coaching

Business coaching

 

Veszteségfeldolgozás

 

Facebook