Business coaching és mentoring

Magabiztos vezetői erő
a további sikerhez és szakmai elégedettséghez

“A nehézségek közt mindig ott van a lehetőség„

Albert Einstein

Miért tudlak hitelesen támogatni?

Mielőtt coachként kezdtem el dolgozni sok évet töltöttem el a gyógyszeriparban, ahol végigjártam a ranglétrát, az utolsó években igazgatóként dolgoztam. Marketinggel, eladással, portfólió-alakítással foglalkoztam.

Nekem is voltak vezetői nehézségeim, amiket meg kellett oldanom. Én is építettem már csapatot, ahol meg kellett teremtenem a bizalom és a fejlődés alapjait. Jártam már abban a cipőben, amiben te és így átérzem a problémáidat.

Nekem is nap mint nap bizonyítanom kellett a rátermettségemet és teljesítenem kellett a magas elvárásokat, célokat. Nem csak vezetőként, de marketing és sales szakemberként is meg kellett állnom a helyem. 

Átéltem a vezetői magányt is, amikor a feszítő problémákat nincs kivel megbeszélni, felfelé nincs tere, lefelé pedig szervezet gyengítő, esetleg demotiváló lenne.

Ilyen helyzetekben nagy segítség lehet egy coach, üzleti mentor, aki nemcsak vezetőként, de emberként is meghallgat, támogat. Elkötelezett vagyok abban, hogy képzettségemet és tapasztalataimat a szolgálataidba állítva, támogassam szakmai személyiséged fejlődését.

 

Hogyan dolgozunk együtt a business coaching során?

 

A munkám során a hangsúly az erősségeken és a fejlesztési tartalékokon van.

Célom, hogy felfedezd a benned rejlő lehetőségeket és megerősítselek abban, hogy képes vagy a céljaid elérésére.

Közösen kidolgozzuk szorító vezetői feladataid lehetséges megoldásait, amiből te választod ki a számodra testhezállót. Nem veszítjük szem elől a célt, de közben nem hagyjuk elveszni a vezetői önazonosságodat sem.

A célhoz vezető folyamatot lépésekre bontjuk, cselekvési tervet készítünk. Lépésről lépésre átültetjük a megbeszélteket a gyakorlatba és a szerzett tapasztalatokat folyamatosan átbeszélve továbbfinomítjuk a folyamatokat.

A középpontban a szakmai személyiséged önismereti fejlesztése áll, természetesen az adott vezetői feladatait tükrében.

Megteremtjük az empowerment alapjait. Nem kell mindent neked csinálnod. Kidolgozzuk, hogyan teremts olyan kereteket, határokat és felelősségi rendszert, ahol nyugodt szívvel delegálhatod a feladatokat és ezzel még motiválod is kollegáidat.

A munkatársak fejlesztésén keresztül megteremtjük a jól funkcionáló, hatékony csapatodat, amire mindig számíthatsz.

A folyamat mindig egyénre és feladatra szabott, ezért kérlek jelentkezz személyesen, hogy megbeszéljük a továbbiakat!

Szeretettel várom a megkeresésedet!

Keress meg bátran, ha…

 

⇒ Szeretnél fejlődni, eredményeket elérni
⇒ Az értékrended hasonló, mint az enyém
⇒ Ha a szervezetet, ahol dolgozol még hatékonyabbá szeretnéd tenni
⇒ Ha úgy érzed, szeretnél támogatást kapni a vezetői utadon

 

⇒ Ha a vállalkozás elején tartasz az is felmerülhet, hogy a coachingon túl konkrét segítségre, üzleti tapasztalatra is szükséged van. Ilyen igény esetén a business coaching folyamatát ki tudom egészíteni mentorálással. Megosztom veled az üzleti életben általam megtapasztalt működő megoldásokat, üzleti és humánfejlesztésre vonatkozó ismereteimet és tapasztalataimat. Mentorként segítelek az utadon és támogatlak a vállalkozásod fejlesztésében, növekedésében.

Hitvallásom

 

  • Hiszek a coach típusú vezetői erőben
  • Hiszek az empowermentben, azaz a felhatalmazó vezetésben
  • Hiszek az emberi kapcsolatok erejében. Hiszek a munkaerő értékként kezelésében, vallom, hogy ez megtartó és motiváló erő egy szervezetben
  • Hiszek abban, hogy munkatársaink megbecsülése, fejlesztése kamatostul megtérül, hiszen a szervezet hatékonysága irányában hat
  • Hiszek a partnerségben és a bizalomban az üzleti kapcsolatok területén is

Többet szeretnél tudni rólam?

Mit ígérek?

1. Biztonságos légkört teremtek a számodra

2. Igazodom az időbeosztásodhoz

3. Facilitálom a beszélgetéseinket és támogatom a fejlődésedet

4. Gyakorlatban segítelek át az elakadásaidon és segítem a saját élményű tanulásodat

5. Tükröt tartok, hogy kívülről is lásd magad

Mit jelent a biztonságos tér?

Igyekszem megérteni és átérezni érzéseidet, gondolataidat, problémáidat. Aktívan figyelek rád, érzelmi állapotodra, tapasztalataidra. Empátiás reflexióval, de őszintén reagálok a hallottakra. Így segítem, hogy jobban megértsd önmagad, ráláss magadra, de közben érezd a támogatást, elfogadást. Biztonságos teret adok ahhoz, hogy önmagad lehess és rátalálj a számodra megfelelő egyéni utadra.

 

Mit jelent, hogy facilitálom a beszélgetést?

Nem látlak el kéretlen tanácsokkal, viszont mindig melletted leszek. Kísérlek és támogatlak az utadon. Kérdésekkel segítek feltárni erőforrásaidat, erősségeidet, lehetőségeidet.

Mit jelent, hogy segítek túljutni az elakadásaidon és támogatom a saját élményű tanulásodat?

Az üléseink során a mindennapi konkrét munkahelyi/vezetői/magánéleti problémákat gyakorlat orientált szemlélettel beszéljük át, elemezzük és tanulunk belőle. Segítek megkeresni a számodra legtesthezállóbb, egyedi megoldásokat.

Saját élményeidet beszéljük át, így azokon keresztül tanulsz és szerzel üzleti tapasztalatokat.

Ha a vezetői vagy társas kompetenciák terén hiányosságot fedezünk fel, akkor a gyakorlati szituációkon keresztül fejlesztjük azokat.

 

Mit jelent, hogy tükröt tartok neked?

A beszélgetések során visszajelzéseket adok neked. A megjelenésed, viselkedésed, non-verbális kommunikációd, válaszaid, reakcióid számomra mit jelentenek, milyen érzéseket keltenek bennem. Ezáltal kívülről is rálátsz majd magadra és segítséget kapsz az önismereti utadon. A visszajelzések megfogalmazásai sohasem bántó vagy kritikai jellegűek, csakis a fejlődésedet, épülésedet szolgálják.

Milyen gyakorisággal javasolom a találkozókat?

2 hetenként 1,5 óra találkozásokat javaslok Face to face vagy online. További információt találsz erről a Csomagajánlatok menüpont alatt.

Maradt még benned kérdés?

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Hívj fel telefonon vagy töltsd ki az alábbi űrlapot. A megkeresésedre hétköznap 48 órán belül válaszolok.

Időpont-egyeztetés. Válaszd ki a számodra alkalmas hétköznapokat:

Időpont-egyeztetés. Válaszd ki a számodra alkalmas napszakokat:

Adatvédelmi hozzájárulás:

10 + 13 =

Facebook