Rólam mondták

Vélemények rólam a Business coaching területéről

Karády Mariann | Kantár Média Kft. | Igazgató, tanácsadó | 2009

“Szakmai életem legnehezebb időszakában kértem Erzsébet támogatását. Segített megtanulnom, hogyan kell használni az erősségeimet, hogyan dolgozhatok a gyengeségeimen és hogy tudom leküzdeni a feszültséget, amibe kerültem. Különösen értékeltem Erzsébet érzékenységét, empátiáját, tapasztalatát, széleskörű tudását a lokális és globális üzleti világról.  A vezetéssel járó gondokat saját tapasztalatából ismerte, találkozásaink, melyek alatt elmondhattam minden munkahelyi, munkaköri gondomat, együtt gondolkozások voltak.

Úgy érzem, a beszélgetéssorozat után könnyebben kezeltem a pozíciómmal járó nehézségeket, összeszedettebb, kiegyensúlyozottabb vezető lettem.”

Szűcs Gergely | We Vill Elektro Kft. | ügyvezető | 2023

„Több coach-al is dolgoztam, dolgozom együtt. Erzsébetet azért választottam, mert első találkozásunkkor feltűnt kifinomult stílusa, megvolt a közös hullámhossz.

Olyan szakmai és munkatapasztalatokat tud maga mögött, melyek segítségével cégvezetői fejjel, gyakorlati oldalról tud támogatni. Számos magas szintű végzettséggel rendelkezik, szakmáját profi szinten műveli. Kommunikációja egyenes, lényegre törő. Már az első találkozások után megfigyeltem cégemben pozitív változásokat, melyeket a tudatalattimból valahogyan elővarázsolt.”

dr. Szalay Gyula | Üzletágigazgató | Novartis | 2009

„A munkatársak hatékony motiválása, irányítása csak úgy lehetséges, ha a vezető képes az őt körülvevő környezet és munkatársak elvárásait, igényeit feltárni, megérteni, átélni, amelyhez elengedhetetlen feltétel, hogy tisztában legyen a saját érzelmeivel, gondolataival és cselekvési késztetéseivel az adott környezetben. Mindehhez az önreflexiós folyamathoz elengedhetetlen készségkészlet a vezető érzelmi intelligenciája. Ezen készségkészlet elmélyítésében, fejlesztésében segített nekem az Eventus Kft.”

Vélemények rólam a Life coaching/ Veszteség-feldolgozás területéről

Gesztesi Katalin | 2023

Gyász- és veszteségfeldolgozás coaching – 8 alkalom / kiscsoportos – nagyon felkavaró volt, de rendkívül hasznos. Szembenézni önmagunkkal a legnehezebb feladat. Sokkal jobban vagyok. Könnyebb a lelkem, gyógyulnak a sebeim és természetesen van min még dolgozzak. Köszönöm, köszönöm, hogy segítettél. Hálás vagyok!

Bodrogi Viktória| 2024

Az együtt töltött tanulási és fejlődési idő Erzsébettel úgy érzem nagyon sokat segített számomra, hogy még közelebb tudjak kerülni a szeretteimhez, rájöjjek dolgokra magammal kapcsolatban, amik nem voltak világosak előtte és, hogy más szemszögből tudjak szemlélni szituációkat. Innen is szeretném neki nagyon megköszönni a segítséget és a kellemesen együtt töltött hosszú órákat. Erzsébet egy nagyon megértő, kedves és jólelkű coach, akihez a továbbiakban is bármikor bizalommal fordulok bármilyen kérdéssel/problémával kapcsolatban.

Polgár Ágnes | Újságíró, Web designer | Kommunikáció Neked| 2023

„Több szálon találkoztam Erzsébettel, legutóbb a gyász- és veszteségfeldolgozás támogatói csoportjában. Amiben olyan konkrét gyakorlati segítséget kaptam tőle az alkalmak során, amivel több mint tíz éve futó veszteségemet tudtam a helyére tenni. Azt az életem elvesztését, amit sosem élhettem meg a rákbetegségem miatt.
Köszönöm Erzsébet, hogy segítteted nevén nevezni, és  letenni életem egyik legnagyobb terhét!”

Issekutz Erzsébet| Magyar Zeneakadémia |Marketing főmunkatárs| 2023

„Erzsi a legtürelmesebb, legfigyelmesebb coach és beszélgetőpartner. Szinte csak kérdez, de minden kérdés lényegbe, húsba vágó. Olyan szempontokat tud adni, amelyek a problémákat teljesen új megvilágításba helyezik: új kontextusba fordul a fókusz, és a probléma már nem gond, hanem feladat, sőt, Erzsi segítségével egyszer csak ott a kézenfekvő megoldás is.„

K. Adrien | 2024

Berci babám elvesztését dolgoztuk föl. Nagyon felkavaró érzés volt. Felszínre törtek a több, mint 16 éve történtek. Igazából, úgy érzem addig hordoztam magamban valahol mélyen egy megfogalmazhatatlan dolgot, ezt a gyászt. Ott és akkor kibuggyant belőlem, hogy hangosan kibeszéltem magamból és ahogy feloldottuk Veled. Már utána éreztem egy hatalmas megkönnyebbülést, és teltek múltak a hetek-hónapok és könnyebbnek érzem a lelkem, így fogalmaznék. Nincs rossz érzés bennem, amikor eszembe jut nem szomorúan gondolok rá. Nagyon hasznos volt, hogy segítettél felszínre hozni és „kidolgozni” magamból ezt a rossz érzést, amit így utólag tehernek mondanék. Nem tudtam mit kezdeni a gyásszal. Átfordult bennem valami ahogy érzek ha Berci babára gondolok.  Ez pozitív érzés. Elfogadtam, megnyugodtam. 

Köszönöm szépen Neked, hogy ezt a régóta bennem lappangó megkövült rossz érzést, segítettél kidolgozni belőlem!

Hálás vagyok ezért Neked!

Másként  állok azóta a veszteségekhez, mert használom azóta a módszert.

Maradj ilyen kedves, segítőkész továbbra is, így biztosan másoknak is segíteni tudsz ezzel a szeretetteljes hozzáállásoddal.

Hozzuk ki a legtöbbet az életedből!

Válaszd ki, melyik területen lehetek a segítségedre:

E-mailes mentálhigiénés tanácsadás

Egyéni life coaching

Business coaching

 

Veszteségfeldolgozás

 

Facebook